Camping

Kampeerplaatsen

Op onze camping staan natuur, ruimte, genieten en beleving centraal. We bieden u een 40-tal ruime kampeerplekken met een prachtig uitzicht op de glooiende velden in het Siekendal in Elsoo, het dorp dat onlangs is uitgeroepen tot het op één na mooiste dorp van Nederland. U bent van harte welkom met uw tent, caravan, vouwwagen of camper.

In februari 2021 ging bij Bart letterlijk het roer om. Onze 91-jarige buurman, Sef Gelissen, bood de camping die hij 41 jaar met zijn vrouw Immi heeft gerund, ter overname aan. Een unieke kans, die Bart met beide handen heeft aangegrepen. In plaats van "ik vertrek" geldt voor in dit geval "ik blijf". Het concept dat Sef en Immi hebben opgezet, een rustige natuurcamping in een prachtige omgeving met unieke hoogstam fruitbomen, wordt met veel liefde voortgezet. 

Op onze ruime kampeerplekken  kunt u genieten van de landelijke rust en de gemoedelijke sfeer maar er is natuurlijk ook gedacht aan goede voorzieningen zoals een goede en veilige stroomaansluiting 6 Amp (eurostekker), rioolafvoer en watertappunt. 

Daar u wellicht niet geheel van de buitenwereld afgesloten wilt zijn, hebben we meerdere WIFI-punten aangelegd waardoor u over de gehele camping kunt genieten van goede gratis WIFI.

Om de rust en veiligheid op de camping te bewaken, houden we de camping graag zoveel mogelijk autovrij. Voor het parkeren van uw auto hebben we dan ook een speciaal veld gereserveerd met 2 laadpalen voor electrische auto's. Ook hebben we aan uw fiets gedacht en deze kunt u veilig stallen in onze nieuwe afsluitbare fietsenstalling waar u ook uw electrische fiets(en) kunt opladen.

Inchecken : tussen 14.00 - 18.00 uur ( i.v.m. de rust op de camping ) en uitchecken : vóór 11.00 uur. 

Alle kampeermiddelen zijn toegestaan echter campers/caravans langer dan 7 meter en/of dubbelassers zijn niet toegestaan.                                                                                                                                                                                                                      

Sanitair

In 2022 is ons nieuw (verwarmd) sanitairhuis werkelijkheid geworden en deze omvat 8 douches waaronder 1 familiedouche, 1 afgesloten ruimte met wastafel, 6 toiletten, 2 urinoirs, 1 extra ruime toiletruimte en 9 wastafels. Voor uw chemisch toilet hebben we een aparate voorziening achter het sanitairhuis. Voor uw wasjes staan er een wasmachine, droger en centrifuge klaar. Wasmiddel krijgt u van ons. Ook is er een wasplaats voor vieze schoenen en uw eventuele viervoeter. Last but not least hebben we voor het doen van de afwas ook 7 plekken.

Sanitair
Sanitair
Sanitair

Broodjesservice

Van dinsdag t/m zaterdag brengt de warme bakker de door uw bestelde broodjes, croissants en uiteraard de heerlijke Limburgse vlaai naar de camping. Hiervoor hebben we bestellijsten die u dagelijks voor 16.00 uur kunt inleveren bij de receptie. De volgende ochtend kunt u uw bestelling vanaf 8.30 uur bij het terras afhalen en wellicht ook gelijk een heerlijke espresso, cappucino of latte to go meenemen. Voor uw koelelementen kunt u gratis gebruik maken van onze diepvriezer. Ook staat er een koelkast tot uw beschikking.

Bakker
Bakker
Bakker

Hoogstam Fruitbomen - Plukbos - Insectenhotels - Jeu de boules - Schaak-en damtafel

Kersen, appels, peren en noten op het menu ! Heerlijk uw eigen fruit naar believen plukken. Daarnaast zijn we ook bezig met het opzetten van een plukbos. Jean Thoma, eigenaar en chefkok van het biologisch restaurant Sjuut (recent bekroond met de Groene Michelin ster) zal in dit plukbos vergeten groenten en heerlijke kruiden gaan verbouwen waarmee uw campingmaaltje mag verrijken.Op onze camping bieden we ook onderdak aan onze gevleugelde vrienden in de twee mooie insectenhotels die we hiervoor neergezet hebben. Ze helpen ons met het bevruchten van onze fruitbomen en als dank hiervoor hebben zij een mooie woonplek. Ook hebben we voor hun een kleurrijk bloemenlint gezaaid, dat daarnaast dient als natuurlijke afscheiding tussen twee campingvelden.

Van onze onbespoten appels- en peren hebben we heerlijk biologisch appelperensap gemaakt.

Overdag of 's avonds kunt u ook gezellig een balletje gooien op één van onze 2 jeu de boules banen, die onlangs aangelegd zijn. Ballen kunt u lenen bij receptie. Naast de jeu de boules banen hebben we ook een buiten schaak- en damtafel.

Plukbos
Plukbos
Plukbos

 

Rustig genieten in Limburg

Een leuke omgeving om te kamperen